ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ημιγλυκος

ΕΡΩΗ

Ποικιλία

Μοσχάτο – Ροδίτης 

Περιγραφή
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά

Αρώµατα εσπεριδοειδών. Γευστικά είναι γλυκό µε οξύτητα που κρατάει την ισορροπία. Αφήνει φρουτώδη αίσθηση στο στόµα.

Συνοδεύεται

Μπορεί να συνοδεύσει γλυκόξινες γεύσεις ή πίνετε σαν απεριτίφ.

 Συνοδεύει ευχάριστα επίσης τα φρούτα. Σερβίρεται στους 8°C – 10°C.

Τρυγητός – Οινοποίηση

Οι θερμοκρασίες ζύμωσης κυμαίνονται γύρω στους 16°C. Η πορεία ωρίμανσης και οι μετεωρολογικές συνθήκες παρακολουθούνται συστηματικά. Τα σταφύλια συλλέγονται σε τελάρα και αυθημερόν μετά από την ελαφριά πίεση ακολουθούνται όλες οι βασικές αρχές σύγχρονης λευκής οινοποίησης μέσα σε ψυχόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές!

Πώμα: φελλός ή stelvin

λΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

ΛΕΥΚΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ

ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ